Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-1 (Φωτορεπορτάζ,video)

Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η Δήμητρα Γιάννουλης παραχώρησε ισοπαλία στον Απόλλων Λάρισας.
Μετά από αυτή την ισοπαλία η ομάδα της Γιάννουλης έπεσε από την κορυφή στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Ε.Π.Σ.Λάρισας.
Η Δήμητρα Γιάννουλης δεν έπιασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού υψηλή απόδοση με αποτέλεσμα να ''δώσει'' δικαίωμα στη νεανική ομάδα του Απόλλων Λάρισας να της κάνει τη ζημιά.

Οι καλύτερες στιγμές
15' Ο Τασιός εκτελεί το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Δαλακώνης με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0.
33' Σούτ του Μπαρούτα από καλή θέση η μπάλα άουτ.
80' Σούτ του Καραγκιόζη εκτός περιοχής ασθενής απέκρουση του Τρούκη και στην επαναφορά ο Τσέλιγκας κάνει το 1-1
83' Ο Τανάγιας ξεφεύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή της Γιάννουλης και πλάγια αριστερά απο το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει με τον Τρούκη να πέφτει και να μπλοκάρει τη μπάλα κρατώντας το 1-1.
90+ Μπαλία του Σαίτη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα να βρίσκει τον Μανάκα με τον τελευταίο να πλασάρει απο πλεονεκτική θέση άουτ.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας-Β. Μπακογιάννης): Τρούκης, Φατούρας (80΄Χατζηγρηγορίου), Μπαρούτας Ν., Κουρούτσαλης, Νεστορίδης, Δαλακώνης, Πάσος (63΄Κοντοδήμος), Μανάκας, Θώμος, Τάσιος (63΄Σαϊτης), Μπαρούτας Θ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζ. Μπάμποβιτς): Φαρμάκας, Εμμανουήλ Αντ., Τσέλιγκας, Παππάς, Μπαλαμώτης (70΄Τανάγιας Β), Κόλα (55΄Κολοβός), Καραγκιόζης, Σπυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ιωαννίδης (85΄Μαχαίρας).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου