Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τεράστια νίκη η Γιάννουλη.Δημητρα Γιάννουλης-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0


Νίκη με επιβλητικό τρόπο παρά το φτωχό 1-0
για την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης.Οι ποδοσφαιριστές της Γιάννουλης φάνηκε πως δε θέλανε να πέσουνε θύματα εκπλήξεως και από το πρώτο λεπτό δείξανε ποιός θα ήτανε το αφεντικό στη σημερινή αναμέτρηση.Έτσι στο 37' ο Μανάκας σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Πάσιου κάνοντας το 1-0 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ με την ομάδα των Φαρσάλων να γνωρίζει την πρώτη φετινή της ήττα.
Η ομάδα των Φαρσάλων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να χτυπήσει στα ίσια το ματς χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο ματς μπροστά από την εστία του Τρούκη όπου χρειάστηκε ελάχιστες φορές να επέμβει.



11΄: Σε σουτ του Σαϊτη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα ο Γκουτσουκέρας.
13΄: Δυνατό σουτ του Κοντοδήμου απέκρουσε με τα χέρια ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα.
17΄: Νέα απόκρουση του Γκουτσουκέρα σε επικίνδυνο εν κινήσει σουτ του Μπαρούτα Θ.
30΄: Ο Δαλακώνης κέρδισε από αντίπαλο φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή του Αχιλλέα, το οποίο εκτέλεσε ο Σαϊτης, αποκρούοντας έξοχα σε κόρνερ ο Γκουτσουκέρας.
37΄: Ο Μανάκας πετυχαίνει με κοντινό πλασέ, ύστερα από πάσα του Πάσου, το 1-0.
45+1΄: Σουτ του Μπαρούτα Ν. καταλήγει στη συμβολή των δοκών της εστίας του Αχιλλέα.
53΄: Ο Παλιούρας Δ. κέρδισε φάουλ από τον Δαλακώνη σε πολύ καλό σημείο για την ομάδα του. Εκτέλεσε ο Μπένος στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
57΄: Ατυχής στιγμή για τον νεαρό Μπαρούτα Ν. να σκοράρει, καθώς συρτό σουτ από πλάγια θέση που επιχείρησε, δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
69΄: Μακρινό χτύπημα φάουλ του Μπένου απέκρουσε με τα χέρια ο τερματοφύλακας της Δήμητρας Τρούκης.
90+2΄: Ο Πέτσας κέρδισε στην περιοχή της Γιάννουλης κεφαλιά μετά από σέντρα συμπαίχτη του, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β.Μπακογιάννης):  Τρούκης, Σαπάκος, Μπαρούτας Ν. (90+2΄ Χατζηγρηγορίου), Δαλακώνης, Νεστορίδης, Θώμος, Σαϊτης (76΄ Τασιός), Μανάκας, Μπαρούτας Θ., Πάσος (90΄ Μαλαβιέζος Ευγ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος):  Γκουτσουκέρας, Τσιανάκας, Τλούπας, Στεργίου, Ζητούνης (70΄ Κλέϊντι), Αετόπουλος, Αντωνιάδης, Γκατζώγιας (71΄ Θεοχαρόπουλος), Παλιούρας, Νικούλι, Μπένος (85΄ Πέτσας).
*Στην κόρη του, η οποία θα βαπτιστεί την επόμενη Κυριακή, αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε για τη Δήμητρα Γιάννουλης ο Αχ. Μανάκας.
πηγή πληροφοριών http://www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου